Program at a Glance

Venue Breakout Session(301)
Registration 11:00-16:00
13:20-15:00
(100 mins)
15:00-15:20
(20 mins)
Coffee Break
15:20-17:00
(100 mins)
18:30-21:00
(150 mins)
Faculty Night
by Invitation only
Venue Breakout Session(301) Breakout Session(401) Breakout Session(402) Plenary Session(201)
Registration 07:00-16:00
Poster & Exhibition 09:00-17:00
08:00-09:40
(100 mins)
09:40-10:00
(20 mins)
Coffee Break
10:00-11:40
(100 mins)
Oral Presentation
11:40-13:00
(80 mins)
Luncheon Symposium(Virtual)
(Medtronic)
13:00-14:40
(100 mins)
Oral Presentation
14:40-15:00
(20 mins)
Coffee Break
15:00-15:20
(20 mins)
Opening Ceremony
15:20-15:50
(30 mins)
State-of-Art Lecture
National Policy and Achievement of HCC Control in Taiwan
Moderator:Han-Chieh Lin (Taiwan)
Speaker:Chien-Jen Chen (Taiwan)
Conference Room:201
15:50-16:20
(30 mins)
Chairman Lecture
Towards Elimination of HBV and Related HCC: What We Learn From Professor Ding-Shinn Chen?
Moderator:Pei-Jer Chen (Taiwan)
Speaker:Chun-Jen Liu (Taiwan)
Conference Room:201
16:20-16:50
(30 mins)
Keynote Lecture(1)
Recent Progress and Future Directions of HCC Systemic Therapies: The Need for HCC-specific Targets and Regimens
Moderator:Chien-Jen Chen (Taiwan)
Speaker:Pei-Jer Chen (Taiwan)
Conference Room:201
16:50-18:10
(80 mins)
Evening Symposium
(BMS/Ono)
Evening Symposium
(MSD)
Evening Symposium
(Gilead & Harvester)
18:30-21:30
(180 mins)
Gala Dinner
Venue Breakout Session(301) Breakout Session(401) Breakout Session(402) Plenary Session(201)
Registration 07:00-14:30
Poster & Exhibition 09:00-15:30
08:00-09:30
(90 mins)
Oral Presentation
09:30-09:55
(25 mins)
Keynote Lecture(2)
Current Issues in HCC Surveillance
Moderator:Yi-Hsiang Huang (Taiwan)
Speaker:Amit G. Singal (U.S.A.)
Conference Room:201
09:55-10:20
(25 mins)
Keynote Lecture(3)
Gut Microbiota and HCC
Moderator:Jia-Horng Kao (Taiwan)
Speaker:Ming-Shiang Wu (Taiwan)
Conference Room:201
10:20-10:35
(15 mins)
Coffee Break
10:35-11:00
(25 mins)
Keynote Lecture(4)
Unmet Needs in HCC Therapy
Moderator:Chun-Jen Liu (Taiwan)
Speaker:Richard S. Finn (U.S.A.)
Conference Room:201
11:00-12:30
(90 mins)
12:30-13:50
(80 mins)
Luncheon Symposium
(Roche)
Luncheon Symposium
(Bayer)
Luncheon Symposium
(Eisai)
Luncheon Symposium
(Gilead & Harvester)
13:50-15:20
(90 mins)
15:20-15:40
(20 mins)
Coffee Break
15:40-17:10
(90 mins)
17:20-17:40
(20 mins)
Closing Ceremony